Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Effect of barn microclimate on milk content and technological properties of bulk tank samples in czech fleckvieh cows during the whole year

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F11%3A00181268" target="_blank" >RIV/62156489:43210/11:00181268 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Effect of barn microclimate on milk content and technological properties of bulk tank samples in czech fleckvieh cows during the whole year

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The aim of this research was to investigate the effect of barn microclimate on milk content and technological properties of bulk tank milk samples. It was analysed 53 week's samples on private farm in Říčany (3.6.2010--2. 6.2011). Milk originates from approx. 700 Czech Fleckvieh cows with average 7.500 kg/lactation. One day before taking samples average barn airspace temperature and relative humidity were recorded. The bulk tank samples were analysed for average values of fat content (%), protein content (%), lactose (%), SNF - solids non fat (%), casein content (%), TA - titratable acidity (Soxhlet Henkel), RCT - rennet coagulation time (s) and CQC -- curd quality class (class 1-5).

  • Název v anglickém jazyce

    Effect of barn microclimate on milk content and technological properties of bulk tank samples in czech fleckvieh cows during the whole year

  • Popis výsledku anglicky

    The aim of this research was to investigate the effect of barn microclimate on milk content and technological properties of bulk tank milk samples. It was analysed 53 week's samples on private farm in Říčany (3.6.2010--2. 6.2011). Milk originates from approx. 700 Czech Fleckvieh cows with average 7.500 kg/lactation. One day before taking samples average barn airspace temperature and relative humidity were recorded. The bulk tank samples were analysed for average values of fat content (%), protein content (%), lactose (%), SNF - solids non fat (%), casein content (%), TA - titratable acidity (Soxhlet Henkel), RCT - rennet coagulation time (s) and CQC -- curd quality class (class 1-5).

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2011

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    MendelNet 2011 - Proceedings of International Ph.D. Students Conference

  • ISBN

    978-80-7375-563-8

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    9

  • Strana od-do

    593-601

  • Název nakladatele

    Mendelova univerzita v Brně

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

    Brno

  • Datum konání akce

    1. 1. 2011

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku