Effect of barn microclimate on milk content and technological properties of bulk tank samples in czech fleckvieh cows during the whole year
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F11%3A00181268" target="_blank" >RIV/62156489:43210/11:00181268 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Effect of barn microclimate on milk content and technological properties of bulk tank samples in czech fleckvieh cows during the whole year
Popis výsledku v původním jazyce
The aim of this research was to investigate the effect of barn microclimate on milk content and technological properties of bulk tank milk samples. It was analysed 53 week's samples on private farm in Říčany (3.6.2010--2. 6.2011). Milk originates from approx. 700 Czech Fleckvieh cows with average 7.500 kg/lactation. One day before taking samples average barn airspace temperature and relative humidity were recorded. The bulk tank samples were analysed for average values of fat content (%), protein content (%), lactose (%), SNF - solids non fat (%), casein content (%), TA - titratable acidity (Soxhlet Henkel), RCT - rennet coagulation time (s) and CQC -- curd quality class (class 1-5).
Název v anglickém jazyce
Effect of barn microclimate on milk content and technological properties of bulk tank samples in czech fleckvieh cows during the whole year
Popis výsledku anglicky
The aim of this research was to investigate the effect of barn microclimate on milk content and technological properties of bulk tank milk samples. It was analysed 53 week's samples on private farm in Říčany (3.6.2010--2. 6.2011). Milk originates from approx. 700 Czech Fleckvieh cows with average 7.500 kg/lactation. One day before taking samples average barn airspace temperature and relative humidity were recorded. The bulk tank samples were analysed for average values of fat content (%), protein content (%), lactose (%), SNF - solids non fat (%), casein content (%), TA - titratable acidity (Soxhlet Henkel), RCT - rennet coagulation time (s) and CQC -- curd quality class (class 1-5).
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
MendelNet 2011 - Proceedings of International Ph.D. Students Conference
ISBN
978-80-7375-563-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
9
Strana od-do
593-601
Název nakladatele
Mendelova univerzita v Brně
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
1. 1. 2011
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—