Den s mlékem na MENDELU
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F11%3A00184066" target="_blank" >RIV/62156489:43210/11:00184066 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://www.mlekarstvi.cz" target="_blank" >http://www.mlekarstvi.cz</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Den s mlékem na MENDELU
Popis výsledku v původním jazyce
Zahájení Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D. 09:00-12:00 Dopolední přednášky Ing. Jiří Kopáček, CSc.: Stav mlékárenství v České republice (9-11:00) Ing. Růžena Seydlová: Je skutečně biomléko lepší?(11-12:00) 12:00-12:30 Pauza 12:30-15:20 Odpolední přednášky MVDr.Halina Matějová: Co Čech, to odborník na výživu (12:30-13:00) Doc. Ing. Květoslava Šustová, Ph.D.: Jak charakterizovat dobrý sýr? (13-14:00) Mgr. Veronika Březková: Laktózová tolerance versus laktózová intolerance (14:00-14:30) Mgr. Jitka Pokorná: Nejenkravským mlékem živ je člověk (14:30-15:00) Ing. Libor Kalhotka, Ph.D.: Život ve sklenici mléka (15:00-15:20)
Název v anglickém jazyce
Day with milk at MENDELU
Popis výsledku anglicky
Day with milk at MENDELU is for students and workers in laboratories or dairy industry. Seven lecturers spoke about main actual topics about milk.
Klasifikace
Druh
M - Uspořádání konference
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
O - Projekt operacniho programu
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Brno, Mendelova univerzita v Brně
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
295
Počet zahraničních účastníků
0
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce