Význam ovčího mléka a možnosti jeho využití v ČR
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F99%3A00000781" target="_blank" >RIV/60460709:41210/99:00000781 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Význam ovčího mléka a možnosti jeho využití v ČR
Popis výsledku v původním jazyce
Bylo pojednáno o složení ovčího mléka ve světě a o délce laktace u ovcí. Dále byly zhodnoceny jednotlivé vlivy působící na mléčnou produkci ovcí. Také byly shrnuty možnosti využití ovčího mléka v ČR.
Název v anglickém jazyce
The significance of sheep milk and possibilities of his processing in Czech Republic
Popis výsledku anglicky
About composition of sheep milk on th world and about lactation period in sheep was discussed. Some factors influenced to milk production of sheep was discussed too. There was about process posibilities of ewes milk in Czech Republic wroted.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GG - Chov hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
1999
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Den mléka
ISBN
80-213-0505-3
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
—
Název nakladatele
Katedra chovu skotu a mlékařství
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—