Konzervace kukuřice
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F13%3A00201073" target="_blank" >RIV/62156489:43210/13:00201073 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Konzervace kukuřice
Popis výsledku v původním jazyce
Zásady konzervace kukuřice Při silážování kukuřice je nutné zohlednit řadu otázek, které je nutné respektovat. Z důvodu významu tohoto krmiva ve výživě přežvýkavců a předcházení ztrát a zlepšení kvality jak z konzervačního, tak i hygienického pohledu, jevhodné věnovat patřičnou pozornost zejména těmto vybraným aktuálním problémům jako je Faktor silážní zralosti a způsob jeho určení,Vliv podílu palice na sušině celé rostliny,,Epifytní mikroflóra silážní kukuřice -- klíč ke zlepšení kvality,LKS, CCM, nebo silážovaná drť mačkaného zrna? Kukuřičná siláž a aplikace silážních aditiv => za účelem zvýšení aerobní stability. Možnosti zlepšení hygienické kvality kukuřičné siláže.
Název v anglickém jazyce
Conservation of maize
Popis výsledku anglicky
Conservation of maize - principle When corn silage is necessary to take into account a number of issues that need to be respected. Because of the importance of this feed in ruminant nutrition and the prevention of losses and improve the quality of both the conservation and the hygienic point of view, it is appropriate to give due attention to the following selected current issues: Factor silage maturity and method of its determination, Effect of the proportion of buds to dry whole plant, Epiphyte floraof silage corn - the key to improving the quality, LKS, CCM, or silage pulp crimped grain? Corn silage and silage additives by to improve aerobic stability,Options for improving the hygienic quality corn silage.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QH71041" target="_blank" >QH71041: Vliv patogenních mikroorganismů a jejich sekundárních metabolitů na kvalitu a hygienickou nezávadnost objemných krmiv</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2013
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Hodnocení krmiv pro dojnice
ISBN
978-80-260-2514-6
Počet stran výsledku
14
Strana od-do
221-234
Počet stran knihy
592
Název nakladatele
AgroDigest s.r.o.
Místo vydání
Pohořelice
Kód UT WoS kapitoly
—