Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Influence of Dietary Fibre Addition on the Rheological and Sensory Properties of Dough and Bakery Products

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F13%3A00203509" target="_blank" >RIV/62156489:43210/13:00203509 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Influence of Dietary Fibre Addition on the Rheological and Sensory Properties of Dough and Bakery Products

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Wheat, apple, potato, and bamboo fibres were applied at 1 and 3% content to bread wheat flour and these additions were studied for the quality of dough and bakery products.

  • Název v anglickém jazyce

    Influence of Dietary Fibre Addition on the Rheological and Sensory Properties of Dough and Bakery Products

  • Popis výsledku anglicky

    Wheat, apple, potato, and bamboo fibres were applied at 1 and 3% content to bread wheat flour and these additions were studied for the quality of dough and bakery products.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2013

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Czech Journal of Food Sciences

  • ISSN

    1212-1800

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    31

  • Číslo periodika v rámci svazku

    4

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    7

  • Strana od-do

    340-346

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus