Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Mléko a mléčné výrobky, význam mléka a mýty o jeho konzumaci

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F15%3A43908017" target="_blank" >RIV/62156489:43210/15:43908017 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Mléko a mléčné výrobky, význam mléka a mýty o jeho konzumaci

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Mléko a mléčné výrobky zaujímají v naší stravě významné místo. Zároveň je tato pozice podkopávána různými mýty, které ohledně produkce, zpracování a konzumace těchto výrobků v populaci kolují. Mléko je jedna z nejlépe vyvážených potravin a výrobky z nějtvoří v místním regionu významnou složku našeho jídelníčku.

  • Název v anglickém jazyce

    Milk and dairy products, the importance of milk and myths about it's consumption

  • Popis výsledku anglicky

    Milk and dairy products in our diet occupy an important place. At the same time, this position is undermined by various myths regarding the production, processing and consumption of these products circulating in the population. Milk is one of the most balanced foods and dairy products produced in the local region a significant component of our diet.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/EE2.3.09.0081" target="_blank" >EE2.3.09.0081: Komplexní vzdělávání lidských zdrojů v mlékařství</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2015

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Výživa a potraviny

  • ISSN

    1211-846X

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    70

  • Číslo periodika v rámci svazku

    3

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    3

  • Strana od-do

    43-45

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus