Význam mléka ve výživě člověka
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F06%3A17614" target="_blank" >RIV/60460709:41210/06:17614 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Význam mléka ve výživě člověka
Popis výsledku v původním jazyce
Mléko, mléčné výrobky a jejich konzumace je důležitá z hlediska správného stravování a vývoje organismu. Mléko a mléčné výrobky mají vysokou nutriční hodnotu a jsou jen těžko nahraditelné.
Název v anglickém jazyce
Importance of milk in human nutrition
Popis výsledku anglicky
Milk, dairy products and their consumption is important from the point of view of good diet and development of organism. Milk and dairy products have a high nutrition value and they are very hardly replaceable.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Drůbež a mléko ve výživě člověka
ISBN
80-213-1548-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
34-38
Název nakladatele
ČZU v Praze, KKZP
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
ČZU v Praze
Datum konání akce
24. 5. 2006
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—