Školení středního managementu DANONE a.s. Benešov (25.2.2010)
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F10%3AWD250210" target="_blank" >RIV/26722861:_____/10:WD250210 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Školení středního managementu DANONE a.s. Benešov (25.2.2010)
Popis výsledku v původním jazyce
Témata workshopu: Složení mléka a jeho vliv na kvalitu mlékárenských produktů. Mikrobiologie mléka a mléčných produktů; vliv na jejich kvalitu a bezpečnost. Vliv kvality syrového mléka jako suroviny na kvalitu a bezpečnost mlékárenských produktů. Výrobakysaných výrobků; technologická a mikrobiologická rizika této výroby. Správná hygienická a výrobní praxe.
Název v anglickém jazyce
Training of middle management DANONE a.s. Benešov (25.2.2010)
Popis výsledku anglicky
Subjects of workshop: Components of milk and its influence on the dairy products quality. Mikrobiology of milk and dairy products; Influence on their quality and safety. Influence of raw milk quality as a raw material on quality and safety of dairy products. Production of fermented milk products; technological and microbiological risks of this production. Good hygienic and production practice.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2010
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů