Školení středního managementu DANONE a.s. Benešov (15.9.2010)
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F10%3AWD150910" target="_blank" >RIV/26722861:_____/10:WD150910 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Školení středního managementu DANONE a.s. Benešov (15.9.2010)
Popis výsledku v původním jazyce
Témata workshopu: Mikrobiologie mléka a mléčných produktů a vliv na jejich kvalitu a bezpečnost. Vliv kvality syrového mléka jako suroviny na kvalitu a bezpečnost mlékárenských produktů. Složení mléka a jeho vliv na kvalitu mlékárenských produktů. Alimentární onemocnění a správná hygienická a výrobní praxe. Výroba kysaných výrobků a její technologická a mikrobiologická rizika. Sanitární opatření, technické aspekty ovlivňující kvalitu a bezpečnost produkce.
Název v anglickém jazyce
Training of middle management DANONE a.s. Benešov (15.9.2010)
Popis výsledku anglicky
Subjects of workshop: Microbiology of milk and dairy products and influence on their quality and safety. Influence of quality of raw milk, as a raw material, on quality and safety of dairy products. Milk composition and its influence on quality of dairyproducts. Alimentary diseases and good hygienical and manufacturing practice. Manufacturing of fermented products and its technological and microbiological risks. Sanitary measures, technological aspects influencing production quality and safety.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2010
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů