Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Influence of type and shelf-life on two brands complementary food in color, vitamins, and sensory evaluation

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F16%3A43909201" target="_blank" >RIV/62156489:43210/16:43909201 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://dx.doi.org/10.5219/618" target="_blank" >http://dx.doi.org/10.5219/618</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.5219/618" target="_blank" >10.5219/618</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Influence of type and shelf-life on two brands complementary food in color, vitamins, and sensory evaluation

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The scope of this study was to evaluated two brands of complementary food and observed the influence of storing period to L*a*b* values, sensory evaluation, and stability of provitamin beta-carotene. The further goal was judged if the shelf-life can be prolonged from 18 to 21 months. The results showed significant influence to color in system CIELAB during heat treatment and during storing period. The obtained data resulted to not prolonged shelf-life from 18 to 21 months.

  • Název v anglickém jazyce

    Influence of type and shelf-life on two brands complementary food in color, vitamins, and sensory evaluation

  • Popis výsledku anglicky

    The scope of this study was to evaluated two brands of complementary food and observed the influence of storing period to L*a*b* values, sensory evaluation, and stability of provitamin beta-carotene. The further goal was judged if the shelf-life can be prolonged from 18 to 21 months. The results showed significant influence to color in system CIELAB during heat treatment and during storing period. The obtained data resulted to not prolonged shelf-life from 18 to 21 months.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2016

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Potravinárstvo (Food Science)

  • ISSN

    1337-0960

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    10

  • Číslo periodika v rámci svazku

    1

  • Stát vydavatele periodika

    SK - Slovenská republika

  • Počet stran výsledku

    7

  • Strana od-do

    265-271

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus

    2-s2.0-84977123330