Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Nutriční parametry bovinního i nebovinního českého mléka

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F19%3A43915509" target="_blank" >RIV/62156489:43210/19:43915509 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/62157124:16270/19:43878180

  • Výsledek na webu

    <a href="http://utp.af.mendelu.cz/ingrovy-dny" target="_blank" >http://utp.af.mendelu.cz/ingrovy-dny</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Nutriční parametry bovinního i nebovinního českého mléka

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Nutriční role mléka a mléčných výrobků je pro všechny věkové kategorie populace mimořádně významná. Navíc se jedná o potravinu, která, co do různorodosti významných nutrientů nemá konkurenci. Zájem spotřebitele se orientuje čím dál tím více do oblasti, související s nutričním benefitem mléka a mléčných výrobků. Tento zájem je pochopitelný vzhledem k novým poznatkům v této oblasti a tím vyšší informovaností konzumenta.

  • Název v anglickém jazyce

    Nutritional parameters of czech bovine and non-bovine milk

  • Popis výsledku anglicky

    The paper focuses on nutritional parameters of cow, goat and sheep milk. For samples was determined by a wide range of parameters. The contents of Ca, P, Se and Zn was determined by ICP-MS; content of vitamins by HPLC.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QJ1230044" target="_blank" >QJ1230044: Stanovení parametrů pro legislativní hodnocení kvality a zdravotní nezávadnosti syrového mléka krav, ovcí a koz</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2019

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Sborník XLV. konference o jakosti potravin a potravinových surovin

  • ISBN

    978-80-7509-653-1

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    3

  • Strana od-do

    86-88

  • Název nakladatele

    Mendelova univerzita v Brně

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

    Brno

  • Datum konání akce

    6. 3. 2019

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku