Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Texture analyses of snack - type products made from coloured wheat

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F19%3A43915654" target="_blank" >RIV/62156489:43210/19:43915654 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/62157124:16270/19:43877579

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Texture analyses of snack - type products made from coloured wheat

  • Popis výsledku v původním jazyce

    In this study, texture parameters of snack products made from three wheat varieties Triticum aestivum L. were investigated. Hardness and fracturability belong to common textural parameters of snacks products. Significant difference (p &lt; 0.05) was observed between Control and Skorpion groups of snacks in hardness parameter and between Skorpion and Konini in fracturability. The future objective will be to evaluate the nutritional composition of snack foods made from coloured wheat.

  • Název v anglickém jazyce

    Texture analyses of snack - type products made from coloured wheat

  • Popis výsledku anglicky

    In this study, texture parameters of snack products made from three wheat varieties Triticum aestivum L. were investigated. Hardness and fracturability belong to common textural parameters of snacks products. Significant difference (p &lt; 0.05) was observed between Control and Skorpion groups of snacks in hardness parameter and between Skorpion and Konini in fracturability. The future objective will be to evaluate the nutritional composition of snack foods made from coloured wheat.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2019

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Hygiena alimentorum XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít: Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie

  • ISBN

    978-80-8077-620-6

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

    420-423

  • Název nakladatele

    Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach

  • Místo vydání

    Košice

  • Místo konání akce

    Štrbské Pleso

  • Datum konání akce

    15. 5. 2019

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku