Texture analyses of snack - type products made from coloured wheat
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F19%3A43915654" target="_blank" >RIV/62156489:43210/19:43915654 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/62157124:16270/19:43877579
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Texture analyses of snack - type products made from coloured wheat
Popis výsledku v původním jazyce
In this study, texture parameters of snack products made from three wheat varieties Triticum aestivum L. were investigated. Hardness and fracturability belong to common textural parameters of snacks products. Significant difference (p < 0.05) was observed between Control and Skorpion groups of snacks in hardness parameter and between Skorpion and Konini in fracturability. The future objective will be to evaluate the nutritional composition of snack foods made from coloured wheat.
Název v anglickém jazyce
Texture analyses of snack - type products made from coloured wheat
Popis výsledku anglicky
In this study, texture parameters of snack products made from three wheat varieties Triticum aestivum L. were investigated. Hardness and fracturability belong to common textural parameters of snacks products. Significant difference (p < 0.05) was observed between Control and Skorpion groups of snacks in hardness parameter and between Skorpion and Konini in fracturability. The future objective will be to evaluate the nutritional composition of snack foods made from coloured wheat.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
—
OECD FORD obor
40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2019
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Hygiena alimentorum XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít: Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie
ISBN
978-80-8077-620-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
420-423
Název nakladatele
Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach
Místo vydání
Košice
Místo konání akce
Štrbské Pleso
Datum konání akce
15. 5. 2019
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—