18 měsíců se sýry z českých obchodů
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F20%3A43917732" target="_blank" >RIV/62156489:43210/20:43917732 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://utp.af.mendelu.cz/ingrovy-dny" target="_blank" >http://utp.af.mendelu.cz/ingrovy-dny</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
18 měsíců se sýry z českých obchodů
Popis výsledku v původním jazyce
Cílem předložené práce je monitoring sortimentu sýrů v českých obchodech, zaměřený na zemi původu, druhu mléka a dalších údajů na obalu mléčného výrobku. V českých obchodech je široký sortiment různých skupin a druhů sýrů a záleží na zákazníkovi, který sýr a na jakou příležitost si zakoupí.
Název v anglickém jazyce
18 months with cheeses from czech shops
Popis výsledku anglicky
Thea mi of this work is monitoring of range of cheeses in the Czech shops, focusing on the country of origin, type of milk, and other data on the cheeses packaging. There is a wide assortment of different groups and types of cheese in the Czech shops and it depends on the customer who chooses the cheese and on what occasion.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2020
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník XLVI. konference o jakosti potravin a potravinových surovin
ISBN
978-80-7509-714-9
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
157-162
Název nakladatele
Mendelova univerzita v Brně
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
4. 3. 2020
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—