Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Sortiment a označování sýrů z tržní sítě

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F21%3A43919425" target="_blank" >RIV/62156489:43210/21:43919425 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="https://www.ingrovydny.af.mendelu.cz/historie" target="_blank" >https://www.ingrovydny.af.mendelu.cz/historie</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Sortiment a označování sýrů z tržní sítě

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Cílem předložené práce je monitoring sortimentu sýrů v českých obchodech (převážně v Jihomoravském kraji), zaměřený na zemi původu a další údaje na obalu sýra. Data byla získána v období srpen 2018 až únor 2021, celkem bylo pořízeno 617 druhů sýra. V českých obchodech je široký sortiment různých skupin a druhů sýrů z různých zemí a záleží na zákazníkovi, který sýr a na jakou příležitost si zakoupí.

  • Název v anglickém jazyce

    Assortment and labeling of cheeses from the market network

  • Popis výsledku anglicky

    The aim of this work is monitoring of range of cheeses in the Czech shops (mainly South Moravian region), focusing on the country of origin and other data on the cheeses packaging. Data were collected from August 2018 to February 2021, and 617 kind of cheeses were collected. There is a wide assortment of different groups and types of cheese in the Czech shops form different country origin and it depends on the customer who chooses the cheese and on what occasion.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40500 - Other agricultural sciences

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2021

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Sborník XLVII. konference o jakosti potravin a potravinových surovin

  • ISBN

    978-80-7509-785-9

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

    217-222

  • Název nakladatele

    Mendelova univerzita v Brně

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

    Brno

  • Datum konání akce

    2. 3. 2021

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku