Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Možnosti kontroly absorbované vody v jatečně opracované drůbeži ve zpracovatelských závodech.

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F99%3A23400003" target="_blank" >RIV/62156489:43210/99:23400003 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Možnosti kontroly absorbované vody v jatečně opracované drůbeži ve zpracovatelských závodech.

  • Popis výsledku v původním jazyce

    V ČR je hledisko absorbované vody zahrnuto v ČSN 57 3099, limitní hodnoty jsou rozdílné oproti limitům EU. Ve zpracovatelských podnících byl hodnocen obsah absorbované vody při chlazení drůbeže vodou ponořením a vzduchem s postřikem vodou se zohledněnímrychlosti linky dle limitů a metodik EU. Výsledky v ČR splňují limity absorbované vody pro EU.

  • Název v anglickém jazyce

    Alternatives for checking water absorption in broiler in poultry processing plant

  • Popis výsledku anglicky

    Czech standard N.573099 deals with limits of water absorption in chilled and frozen poultry. There is deference between Czech standard and EU limit values. EU limit values of water absorption during chilling process in water and in air combined with spraying were evaluated in Czech poultry processing plant. Two different speeds of processing line have bean used. Results of water absorption comply with EU limit values.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/EP0960996197" target="_blank" >EP0960996197: Standardizace technologické jakosti kuřecího masa</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    1999

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Maso

  • ISSN

    1210-4086

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    10

  • Číslo periodika v rámci svazku

    4

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus