Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

The processes of poultry chilling and water absorption according to EU limit values

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F99%3A23400036" target="_blank" >RIV/62156489:43210/99:23400036 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    The processes of poultry chilling and water absorption according to EU limit values

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Different processes of poultry chilling are discussed, water absorption was checked in a poultry processing plant pursuant to EEC. The average value of absorbed water content was 0.7% in the process of chilling in air combined with water spraying at a faster line operation (95 broilers per minute). Repeated measurements within a shift indicated the average value 1.19% of absorbed water. As expect, the average value of absorbed water content was the highest of all 3 evaluations at a slower line operation(75 br/min): 1.73% of absorbed water. The average value of absorbed water content at chilling by immersion was 3.26%, (limit 4.5%) . Repeat measurements indicated the average value of absorbed water content 2.12% only.

  • Název v anglickém jazyce

    The processes of poultry chilling and water absorption according to EU limit values

  • Popis výsledku anglicky

    Different processes of poultry chilling are discussed, water absorption was checked in a poultry processing plant pursuant to EEC. The average value of absorbed water content was 0.7% in the process of chilling in air combined with water spraying at a faster line operation (95 broilers per minute). Repeated measurements within a shift indicated the average value 1.19% of absorbed water. As expect, the average value of absorbed water content was the highest of all 3 evaluations at a slower line operation(75 br/min): 1.73% of absorbed water. The average value of absorbed water content at chilling by immersion was 3.26%, (limit 4.5%) . Repeat measurements indicated the average value of absorbed water content 2.12% only.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/EP0960996197" target="_blank" >EP0960996197: Standardizace technologické jakosti kuřecího masa</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    1999

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Výroba drůbežího masa

  • ISBN

    80-7157-380-9

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    2

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    MZLU v Brně

  • Místo vydání

    MZLU, Brno

  • Místo konání akce

  • Datum konání akce

  • Typ akce podle státní příslušnosti

  • Kód UT WoS článku