Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

The influence of titavin on the technological parameters of brewing barley

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F99%3A23400014" target="_blank" >RIV/62156489:43210/99:23400014 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    The influence of titavin on the technological parameters of brewing barley

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Titavin is a fertilizer containing 4,5 g of titanium in one litre. The aim of experiment was verified the influence of the aplication of this fertilizer on the yield and technological parameters of spring barley in three different stations. It is evidentfrom these results that the leafy nutrition by Titavin favourably influences the qualitative parameters - contents of starch, proteins and extract level. The contents of starch increased about 1,4% after the fertilization with Titavin, the proteins declined about 1% after the attending the several cultivars by Titavin and the extract as far as 0,9%. The best results were achieved after the aplication of Titavin in combination with solution of urea.

  • Název v anglickém jazyce

    The influence of titavin on the technological parameters of brewing barley

  • Popis výsledku anglicky

    Titavin is a fertilizer containing 4,5 g of titanium in one litre. The aim of experiment was verified the influence of the aplication of this fertilizer on the yield and technological parameters of spring barley in three different stations. It is evidentfrom these results that the leafy nutrition by Titavin favourably influences the qualitative parameters - contents of starch, proteins and extract level. The contents of starch increased about 1,4% after the fertilization with Titavin, the proteins declined about 1% after the attending the several cultivars by Titavin and the extract as far as 0,9%. The best results were achieved after the aplication of Titavin in combination with solution of urea.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    1999

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Plant nutrition, quality of production and processing

  • ISBN

    80-7157-368-X

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    MZLU v Brně

  • Místo vydání

    MZLU, Brno

  • Místo konání akce

  • Datum konání akce

  • Typ akce podle státní příslušnosti

  • Kód UT WoS článku