The influence of titavin on the technological parameters of brewing barley
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F99%3A23400014" target="_blank" >RIV/62156489:43210/99:23400014 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
The influence of titavin on the technological parameters of brewing barley
Popis výsledku v původním jazyce
Titavin is a fertilizer containing 4,5 g of titanium in one litre. The aim of experiment was verified the influence of the aplication of this fertilizer on the yield and technological parameters of spring barley in three different stations. It is evidentfrom these results that the leafy nutrition by Titavin favourably influences the qualitative parameters - contents of starch, proteins and extract level. The contents of starch increased about 1,4% after the fertilization with Titavin, the proteins declined about 1% after the attending the several cultivars by Titavin and the extract as far as 0,9%. The best results were achieved after the aplication of Titavin in combination with solution of urea.
Název v anglickém jazyce
The influence of titavin on the technological parameters of brewing barley
Popis výsledku anglicky
Titavin is a fertilizer containing 4,5 g of titanium in one litre. The aim of experiment was verified the influence of the aplication of this fertilizer on the yield and technological parameters of spring barley in three different stations. It is evidentfrom these results that the leafy nutrition by Titavin favourably influences the qualitative parameters - contents of starch, proteins and extract level. The contents of starch increased about 1,4% after the fertilization with Titavin, the proteins declined about 1% after the attending the several cultivars by Titavin and the extract as far as 0,9%. The best results were achieved after the aplication of Titavin in combination with solution of urea.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
1999
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Plant nutrition, quality of production and processing
ISBN
80-7157-368-X
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
—
Název nakladatele
MZLU v Brně
Místo vydání
MZLU, Brno
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—