Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Analysis of Vegetable Production in the Czech Republic

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43310%2F16%3A43910907" target="_blank" >RIV/62156489:43310/16:43910907 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://www.kimba.ku.ac.th/icabr2016/fullpapers/icabr2016.pdf" target="_blank" >http://www.kimba.ku.ac.th/icabr2016/fullpapers/icabr2016.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Analysis of Vegetable Production in the Czech Republic

  • Popis výsledku v původním jazyce

    In 2015, vegetable production was lower (183.6 thousand tons of harvested vegetables) against the previous year. The average annual value increased some up to 60 % in the majority of monitored types of vegetables. The greatest decline of prices was recorded for lettuce cabbage, savoy cabbage, lettuce, cauliflower, lettuce, cucumbers, onions and garlic. The average consumer prices of some monitored vegetables such as peppers, cucumbers and cauliflower also decreased especially in the second half of 2014 compared to 2013. The import of fresh vegetables to the Czech Republic in 2013 increased again and reached on 571.4 thousand. t. The value of imported goods was increased by more than 9 % to 9.3 billion. CZK.

  • Název v anglickém jazyce

    Analysis of Vegetable Production in the Czech Republic

  • Popis výsledku anglicky

    In 2015, vegetable production was lower (183.6 thousand tons of harvested vegetables) against the previous year. The average annual value increased some up to 60 % in the majority of monitored types of vegetables. The greatest decline of prices was recorded for lettuce cabbage, savoy cabbage, lettuce, cauliflower, lettuce, cucumbers, onions and garlic. The average consumer prices of some monitored vegetables such as peppers, cucumbers and cauliflower also decreased especially in the second half of 2014 compared to 2013. The import of fresh vegetables to the Czech Republic in 2013 increased again and reached on 571.4 thousand. t. The value of imported goods was increased by more than 9 % to 9.3 billion. CZK.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GA - Zemědělská ekonomie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2016

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Proceedings from XI. International Conference on Applied Business Research ICABR 2016

  • ISBN

    978-616-278-346-3

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    7

  • Strana od-do

    430-436

  • Název nakladatele

    Kasetsart University

  • Místo vydání

    Bangkok

  • Místo konání akce

    Chonburi

  • Datum konání akce

    5. 9. 2016

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku