Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Optimizing quality and attractiveness in the springbok (Antidorcas marsupialis) game meat value chain

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43310%2F21%3A43919427" target="_blank" >RIV/62156489:43310/21:43919427 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="https://www.ingrovydny.af.mendelu.cz/historie" target="_blank" >https://www.ingrovydny.af.mendelu.cz/historie</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Optimizing quality and attractiveness in the springbok (Antidorcas marsupialis) game meat value chain

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The use of game meat as nutritious food source in Europe is an important and growing preference for modern day consumers. The value and health benefits of including game meat as part of a nutritious diet is becoming an extremely attractive option in the culinary habits of the modern-day consumer. The game meat of Springbok (Antidorcas marsupialis) has gained legendary status for its nutritional and acceptability value as a healthy source of animal protein. This presentation will focus on the production, food safety and quality practices and standards that are applied to provide the consumer in Europe with an attractive and superior quality fresh Springbok meat to enjoy in healthy diets. Ethical harvesting practices, safe processing standards and quality assurance to ensure the best quality meat reaches the customer will be discussed.

  • Název v anglickém jazyce

    Optimizing quality and attractiveness in the springbok (Antidorcas marsupialis) game meat value chain

  • Popis výsledku anglicky

    The use of game meat as nutritious food source in Europe is an important and growing preference for modern day consumers. The value and health benefits of including game meat as part of a nutritious diet is becoming an extremely attractive option in the culinary habits of the modern-day consumer. The game meat of Springbok (Antidorcas marsupialis) has gained legendary status for its nutritional and acceptability value as a healthy source of animal protein. This presentation will focus on the production, food safety and quality practices and standards that are applied to provide the consumer in Europe with an attractive and superior quality fresh Springbok meat to enjoy in healthy diets. Ethical harvesting practices, safe processing standards and quality assurance to ensure the best quality meat reaches the customer will be discussed.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2021

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů