Stanovení askorbát-nitrátového indexu u vybraných zelenin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43510%2F05%3A00006829" target="_blank" >RIV/62156489:43510/05:00006829 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Determination of ascorbate-nitrate index in selected vegetable assortment.
Popis výsledku v původním jazyce
Determination of ascorbate-nitrate index in selected vegetable assortment - celery, radish, tomato, pepper, parsley, kohlrabi and other species. Work presents data about nitrate content and content of vitamin C, ascorbate-nitrate index is evaluated. Vegetables are differed according to their index levels, significance of species, cultivars or time of cultivation.
Název v anglickém jazyce
Determination of ascorbate-nitrate index in selected vegetable assortment.
Popis výsledku anglicky
Determination of ascorbate-nitrate index in selected vegetable assortment - celery, radish, tomato, pepper, parsley, kohlrabi and other species. Work presents data about nitrate content and content of vitamin C, ascorbate-nitrate index is evaluated. Vegetables are differed according to their index levels, significance of species, cultivars or time of cultivation.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GC - Pěstování rostlin, osevní postupy
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Enviro Nitra 2005
ISBN
80-8069-507-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
62-62
Název nakladatele
Fakulta záhradníctva a krajinného inžinierstva SPU v Nitre
Místo vydání
Nitra
Místo konání akce
Nitra
Datum konání akce
20. 4. 2005
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—