Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Influence of Post-Harvest Ripening on the Levels of Selected Compounds in Various Cherry Cultivars

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43510%2F18%3A43913317" target="_blank" >RIV/62156489:43510/18:43913317 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/86652079:_____/18:00488939

  • Výsledek na webu

    <a href="http://dx.doi.org/10.17221/149/2017-CJFS" target="_blank" >http://dx.doi.org/10.17221/149/2017-CJFS</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.17221/149/2017-CJFS" target="_blank" >10.17221/149/2017-CJFS</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Influence of Post-Harvest Ripening on the Levels of Selected Compounds in Various Cherry Cultivars

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The stability of the main sugars and the organic acids neochlorogenic acid, p-coumaroylquinic acid and rutin was assessed in the Vanda, Napoleonova, Kordia, New Moon, Sweetheart, and Regina sweet cherry (Prunus avium L.) cultivars during post-harvest storage. Neochlorogenic acid was the predominant phenolic acid in these sweet cherry cultivars followed by p-coumaroylquinic acid. Rutin concentrations ranged from 0.5 +- 0.38 to 12.35 +- 2.84 mg/kg of homogenate and its concentration was higher in the Sweetheart, Kordia, and Regina cultivars in the postharvest time.

  • Název v anglickém jazyce

    Influence of Post-Harvest Ripening on the Levels of Selected Compounds in Various Cherry Cultivars

  • Popis výsledku anglicky

    The stability of the main sugars and the organic acids neochlorogenic acid, p-coumaroylquinic acid and rutin was assessed in the Vanda, Napoleonova, Kordia, New Moon, Sweetheart, and Regina sweet cherry (Prunus avium L.) cultivars during post-harvest storage. Neochlorogenic acid was the predominant phenolic acid in these sweet cherry cultivars followed by p-coumaroylquinic acid. Rutin concentrations ranged from 0.5 +- 0.38 to 12.35 +- 2.84 mg/kg of homogenate and its concentration was higher in the Sweetheart, Kordia, and Regina cultivars in the postharvest time.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>imp</sub> - Článek v periodiku v databázi Web of Science

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2018

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Czech Journal of Food Sciences

  • ISSN

    1212-1800

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    36

  • Číslo periodika v rámci svazku

    2

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

    163-168

  • Kód UT WoS článku

    000431537800008

  • EID výsledku v databázi Scopus

    2-s2.0-85046670915