Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Green-Synthesized Silver Nanoparticles and Food Protection

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43510%2F18%3A43915419" target="_blank" >RIV/62156489:43510/18:43915419 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://www.ce-ce.org/user_uploads/history/CECE2018_Brno/CECE%202018_Conference%20Proceedings_Full%20Papers.pdf" target="_blank" >http://www.ce-ce.org/user_uploads/history/CECE2018_Brno/CECE%202018_Conference%20Proceedings_Full%20Papers.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Green-Synthesized Silver Nanoparticles and Food Protection

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Nanotechnology is used in many fields. In food science, it can be practically applied in all areas, including agriculture, food processing, security, packaging, nutrition, and neutraceuticals. AgNPs produced by green synthesis offer many advantages over those produced chemically, especially due to the absence of chemicals used in their preparation, and they can be used in food processing as well as antimicrobial food packaging materials.

  • Název v anglickém jazyce

    Green-Synthesized Silver Nanoparticles and Food Protection

  • Popis výsledku anglicky

    Nanotechnology is used in many fields. In food science, it can be practically applied in all areas, including agriculture, food processing, security, packaging, nutrition, and neutraceuticals. AgNPs produced by green synthesis offer many advantages over those produced chemically, especially due to the absence of chemicals used in their preparation, and they can be used in food processing as well as antimicrobial food packaging materials.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21001 - Nano-materials (production and properties)

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2018

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    CECE 2018: 15th International Interdisciplinary Meeting on Bioanalysis

  • ISBN

    978-80-904959-7-5

  • ISSN

  • e-ISSN

    neuvedeno

  • Počet stran výsledku

    3

  • Strana od-do

    297-299

  • Název nakladatele

    Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

    Brno

  • Datum konání akce

    15. 10. 2018

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku