The influence of temperature and yeasts on the main qualitative parameters and sensory properties of Welschriesling
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43510%2F19%3A43917086" target="_blank" >RIV/62156489:43510/19:43917086 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="https://mnet.mendelu.cz/mendelnet2019/mnet_2019_full.pdf" target="_blank" >https://mnet.mendelu.cz/mendelnet2019/mnet_2019_full.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
The influence of temperature and yeasts on the main qualitative parameters and sensory properties of Welschriesling
Popis výsledku v původním jazyce
Instead of the quality raw material - grapes, the quality of wines can be fundamentally influenced by the technological conditions applied in the wine process. It is the fermentation of musts by using the autochthonous or active (selected) wine yeast, different length and temperature applied during maceration and temperature during fermentation process (below 15 oC, up to 20 oC) as well. The main aim of these measurements is to propose an optimal procedure of wine production and focus on their analytical parameters and aromatic character.
Název v anglickém jazyce
The influence of temperature and yeasts on the main qualitative parameters and sensory properties of Welschriesling
Popis výsledku anglicky
Instead of the quality raw material - grapes, the quality of wines can be fundamentally influenced by the technological conditions applied in the wine process. It is the fermentation of musts by using the autochthonous or active (selected) wine yeast, different length and temperature applied during maceration and temperature during fermentation process (below 15 oC, up to 20 oC) as well. The main aim of these measurements is to propose an optimal procedure of wine production and focus on their analytical parameters and aromatic character.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
—
OECD FORD obor
40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/EF16_017%2F0002334" target="_blank" >EF16_017/0002334: Výzkumná infrastruktura pro mladé vědce</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2019
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
MendelNet 2019: Proceedings of International PhD Students Conference
ISBN
978-80-7509-688-3
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
357-361
Název nakladatele
Mendelova univerzita v Brně
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
6. 11. 2019
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
000576735500064