Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Application of nanotechnology based-biosensors in analysis of wine compounds and control of wine quality and safety: A critical review

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43510%2F20%3A43917095" target="_blank" >RIV/62156489:43510/20:43917095 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/00216224:14160/20:00118453 RIV/62157124:16370/20:43878438

  • Výsledek na webu

    <a href="https://doi.org/10.1080/10408398.2019.1682965" target="_blank" >https://doi.org/10.1080/10408398.2019.1682965</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.1080/10408398.2019.1682965" target="_blank" >10.1080/10408398.2019.1682965</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Application of nanotechnology based-biosensors in analysis of wine compounds and control of wine quality and safety: A critical review

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Nanotechnology is one of the most promising future technologies for the food industry. Some of its applications have already been introduced in analytical techniques and food packaging technologies. This review summarizes existing knowledge about the implementation of nanotechnology in wine laboratory procedures. The focus is mainly on recent advancements in the design and development of nanomaterial-based sensors for wine compounds analysis and assessing wine safety. Nanotechnological approaches could be useful in the wine production process, to simplify wine analysis methods, and to improve the quality and safety of the final product.

  • Název v anglickém jazyce

    Application of nanotechnology based-biosensors in analysis of wine compounds and control of wine quality and safety: A critical review

  • Popis výsledku anglicky

    Nanotechnology is one of the most promising future technologies for the food industry. Some of its applications have already been introduced in analytical techniques and food packaging technologies. This review summarizes existing knowledge about the implementation of nanotechnology in wine laboratory procedures. The focus is mainly on recent advancements in the design and development of nanomaterial-based sensors for wine compounds analysis and assessing wine safety. Nanotechnological approaches could be useful in the wine production process, to simplify wine analysis methods, and to improve the quality and safety of the final product.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>imp</sub> - Článek v periodiku v databázi Web of Science

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21002 - Nano-processes (applications on nano-scale); (biomaterials to be 2.9)

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2020

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Critical Reviews in Food Science and Nutrition

  • ISSN

    1040-8398

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    60

  • Číslo periodika v rámci svazku

    19

  • Stát vydavatele periodika

    US - Spojené státy americké

  • Počet stran výsledku

    19

  • Strana od-do

    3271-3289

  • Kód UT WoS článku

    000501114200001

  • EID výsledku v databázi Scopus

    2-s2.0-85076363733