Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Content of selected polyphenolic substances in parts of grapevine

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43510%2F23%3A43923841" target="_blank" >RIV/62156489:43510/23:43923841 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="https://doi.org/10.15586/ijfs.v35i3.2298" target="_blank" >https://doi.org/10.15586/ijfs.v35i3.2298</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.15586/ijfs.v35i3.2298" target="_blank" >10.15586/ijfs.v35i3.2298</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Content of selected polyphenolic substances in parts of grapevine

  • Popis výsledku v původním jazyce

    This review provides an overview of the variety of occurrences, content, extraction and health effects of selected polyphenolic compounds associated with different parts of grapevine (seeds, peel, pulp and stems). The review provides a brief characterisation of grape parts, the content of polyphenolic compounds and their extraction together with their graphical forms of presentation and diversity as determined by different studies. The content of individual polyphenolic compounds differed with studies. Effects of different factors were evident in both growing style and geographical location of vineyards as well as extraction methods and analytical conditions.

  • Název v anglickém jazyce

    Content of selected polyphenolic substances in parts of grapevine

  • Popis výsledku anglicky

    This review provides an overview of the variety of occurrences, content, extraction and health effects of selected polyphenolic compounds associated with different parts of grapevine (seeds, peel, pulp and stems). The review provides a brief characterisation of grape parts, the content of polyphenolic compounds and their extraction together with their graphical forms of presentation and diversity as determined by different studies. The content of individual polyphenolic compounds differed with studies. Effects of different factors were evident in both growing style and geographical location of vineyards as well as extraction methods and analytical conditions.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>imp</sub> - Článek v periodiku v databázi Web of Science

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40105 - Horticulture, viticulture

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/EF16_017%2F0002334" target="_blank" >EF16_017/0002334: Výzkumná infrastruktura pro mladé vědce</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2023

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Italian Journal of Food Science

  • ISSN

    1120-1770

  • e-ISSN

    2239-5687

  • Svazek periodika

    35

  • Číslo periodika v rámci svazku

    3

  • Stát vydavatele periodika

    IT - Italská republika

  • Počet stran výsledku

    27

  • Strana od-do

    17-43

  • Kód UT WoS článku

    001036916800001

  • EID výsledku v databázi Scopus

    2-s2.0-85171484247