Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Changes in fatty acid pattern, composition and technological parameters of milk in dairy cows fed heat-treated rapeseed cakes in the first phase of lactation

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F01%3A23400015" target="_blank" >RIV/62156489:_____/01:23400015 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/62157124:16170/01:00000266

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Changes in fatty acid pattern, composition and technological parameters of milk in dairy cows fed heat-treated rapeseed cakes in the first phase of lactation

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Two groups of 8 dairy cows each (Czech Red-pied x Ayrshire x Red Holstein) were fed basal diet and concentrate mixture with either heat-treated rapeseed cakes (HRC group) or soybean meal (SBM group) within first one hundred days of lactation. Milk constituents (solids, fat, solids-non-fat, crude protein, casein, whey protein, urea, lactose, calcium, citric acid), fatty acid pattern of milk fat, and technological traits (freezing point, acidity, heat stability, rennetability) were determined in milk samples taken 21st, 42nd and 100th day of lactation.

  • Název v anglickém jazyce

    Changes in fatty acid pattern, composition and technological parameters of milk in dairy cows fed heat-treated rapeseed cakes in the first phase of lactation

  • Popis výsledku anglicky

    Two groups of 8 dairy cows each (Czech Red-pied x Ayrshire x Red Holstein) were fed basal diet and concentrate mixture with either heat-treated rapeseed cakes (HRC group) or soybean meal (SBM group) within first one hundred days of lactation. Milk constituents (solids, fat, solids-non-fat, crude protein, casein, whey protein, urea, lactose, calcium, citric acid), fatty acid pattern of milk fat, and technological traits (freezing point, acidity, heat stability, rennetability) were determined in milk samples taken 21st, 42nd and 100th day of lactation.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GC - Pěstování rostlin, osevní postupy

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2001

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Czech Journal of Animal Science

  • ISSN

    1212-1819

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    Neuveden

  • Číslo periodika v rámci svazku

    leden

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    9

  • Strana od-do

    231-239

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus