Changes in fatty acid pattern, composition and technological parameters of milk in dairy cows fed heat-treated rapeseed cakes in the first phase of lactation
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F01%3A23400015" target="_blank" >RIV/62156489:_____/01:23400015 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/62157124:16170/01:00000266
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Changes in fatty acid pattern, composition and technological parameters of milk in dairy cows fed heat-treated rapeseed cakes in the first phase of lactation
Popis výsledku v původním jazyce
Two groups of 8 dairy cows each (Czech Red-pied x Ayrshire x Red Holstein) were fed basal diet and concentrate mixture with either heat-treated rapeseed cakes (HRC group) or soybean meal (SBM group) within first one hundred days of lactation. Milk constituents (solids, fat, solids-non-fat, crude protein, casein, whey protein, urea, lactose, calcium, citric acid), fatty acid pattern of milk fat, and technological traits (freezing point, acidity, heat stability, rennetability) were determined in milk samples taken 21st, 42nd and 100th day of lactation.
Název v anglickém jazyce
Changes in fatty acid pattern, composition and technological parameters of milk in dairy cows fed heat-treated rapeseed cakes in the first phase of lactation
Popis výsledku anglicky
Two groups of 8 dairy cows each (Czech Red-pied x Ayrshire x Red Holstein) were fed basal diet and concentrate mixture with either heat-treated rapeseed cakes (HRC group) or soybean meal (SBM group) within first one hundred days of lactation. Milk constituents (solids, fat, solids-non-fat, crude protein, casein, whey protein, urea, lactose, calcium, citric acid), fatty acid pattern of milk fat, and technological traits (freezing point, acidity, heat stability, rennetability) were determined in milk samples taken 21st, 42nd and 100th day of lactation.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GC - Pěstování rostlin, osevní postupy
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Czech Journal of Animal Science
ISSN
1212-1819
e-ISSN
—
Svazek periodika
Neuveden
Číslo periodika v rámci svazku
leden
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
9
Strana od-do
231-239
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—