Effect of starter culture and storage temperature on the content of biogenic amines in dry fermented sausage poličan
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F01%3A23400017" target="_blank" >RIV/62156489:_____/01:23400017 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Effect of starter culture and storage temperature on the content of biogenic amines in dry fermented sausage poličan
Popis výsledku v původním jazyce
Water activity, pH, microbial counts (total counts /TCM/, coliforms, Enterobacter, Proteus, Pseudomonas, Escherichia and Lactobacillus spp., respectively), and seven biogenic amines (BA) were determined in dry fermented sausage poličan produced using starter culture A (Lactobacillus sakei, Staphylococcus carnosus, ) B (L. sakei, S. carnosus, Pediococcus pentosaceus), ripened 42 days, and subsequently stored at 8 °C or 22 °C 60 days.
Název v anglickém jazyce
Effect of starter culture and storage temperature on the content of biogenic amines in dry fermented sausage poličan
Popis výsledku anglicky
Water activity, pH, microbial counts (total counts /TCM/, coliforms, Enterobacter, Proteus, Pseudomonas, Escherichia and Lactobacillus spp., respectively), and seven biogenic amines (BA) were determined in dry fermented sausage poličan produced using starter culture A (Lactobacillus sakei, Staphylococcus carnosus, ) B (L. sakei, S. carnosus, Pediococcus pentosaceus), ripened 42 days, and subsequently stored at 8 °C or 22 °C 60 days.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GC - Pěstování rostlin, osevní postupy
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Meat Science
ISSN
0309-1740
e-ISSN
—
Svazek periodika
Neuveden
Číslo periodika v rámci svazku
leden
Stát vydavatele periodika
NL - Nizozemsko
Počet stran výsledku
11
Strana od-do
267-276
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—