Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

A new trend in the technology of ice cream

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F01%3A23400018" target="_blank" >RIV/62156489:_____/01:23400018 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    A new trend in the technology of ice cream

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Using full-fat cream we tested new prescriptions of ice-cream production (ice cream with vegetable fat, yoghurt ice-cream, ice cream with substituete sweeting for diabetics). Sensory qualities of full-fat cream were apprecieted. The use of milk fat (in comparison to the vegetable) gave the cream rich flavour and better aroma.

  • Název v anglickém jazyce

    A new trend in the technology of ice cream

  • Popis výsledku anglicky

    Using full-fat cream we tested new prescriptions of ice-cream production (ice cream with vegetable fat, yoghurt ice-cream, ice cream with substituete sweeting for diabetics). Sensory qualities of full-fat cream were apprecieted. The use of milk fat (in comparison to the vegetable) gave the cream rich flavour and better aroma.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GC - Pěstování rostlin, osevní postupy

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2001

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    XXVIII. Seminář o jakosti potravin a potravinových surovin

  • ISBN

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    1

  • Strana od-do

    23-23

  • Název nakladatele

    neuveden

  • Místo vydání

    MZLU Brno

  • Místo konání akce

    Brno

  • Datum konání akce

    7. 3. 2001

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku