A new trend in the technology of ice cream
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F01%3A23400018" target="_blank" >RIV/62156489:_____/01:23400018 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
A new trend in the technology of ice cream
Popis výsledku v původním jazyce
Using full-fat cream we tested new prescriptions of ice-cream production (ice cream with vegetable fat, yoghurt ice-cream, ice cream with substituete sweeting for diabetics). Sensory qualities of full-fat cream were apprecieted. The use of milk fat (in comparison to the vegetable) gave the cream rich flavour and better aroma.
Název v anglickém jazyce
A new trend in the technology of ice cream
Popis výsledku anglicky
Using full-fat cream we tested new prescriptions of ice-cream production (ice cream with vegetable fat, yoghurt ice-cream, ice cream with substituete sweeting for diabetics). Sensory qualities of full-fat cream were apprecieted. The use of milk fat (in comparison to the vegetable) gave the cream rich flavour and better aroma.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GC - Pěstování rostlin, osevní postupy
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
XXVIII. Seminář o jakosti potravin a potravinových surovin
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
23-23
Název nakladatele
neuveden
Místo vydání
MZLU Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
7. 3. 2001
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—