Quality of Dried Potatoes for Human Consumption atáDrying in the Proctor&Schwartz Drier.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F02%3A22700017" target="_blank" >RIV/62156489:_____/02:22700017 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Quality of Dried Potatoes for Human Consumption atáDrying in the Proctor&Schwartz Drier.
Popis výsledku v původním jazyce
Thepaper aims at an assesment of the influence of chosen drying regime in the Proctor&Schwartz drier on quality of dried potato chips meant for human consumption. The assesment of this influence onto the final quality involved several quality indices theevaluate the resulting product from the viewpoint of substances important in terms of energy and nutrition, contained in raw and dried potatoes.
Název v anglickém jazyce
Quality of Dried Potatoes for Human Consumption atáDrying in the Proctor&Schwartz Drier.
Popis výsledku anglicky
Thepaper aims at an assesment of the influence of chosen drying regime in the Proctor&Schwartz drier on quality of dried potato chips meant for human consumption. The assesment of this influence onto the final quality involved several quality indices theevaluate the resulting product from the viewpoint of substances important in terms of energy and nutrition, contained in raw and dried potatoes.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
15th International Congress ofáChemical and Process Engineering ? CHISA 2002
ISBN
80-86059-33-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
269-270
Název nakladatele
ČSCHI, EFCE Praha
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Praha
Datum konání akce
16. 11. 2001
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—