Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Quality of Dried Potatoes for Human Consumption atáDrying in the Proctor&Schwartz Drier.

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F02%3A22700017" target="_blank" >RIV/62156489:_____/02:22700017 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Quality of Dried Potatoes for Human Consumption atáDrying in the Proctor&Schwartz Drier.

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Thepaper aims at an assesment of the influence of chosen drying regime in the Proctor&Schwartz drier on quality of dried potato chips meant for human consumption. The assesment of this influence onto the final quality involved several quality indices theevaluate the resulting product from the viewpoint of substances important in terms of energy and nutrition, contained in raw and dried potatoes.

  • Název v anglickém jazyce

    Quality of Dried Potatoes for Human Consumption atáDrying in the Proctor&Schwartz Drier.

  • Popis výsledku anglicky

    Thepaper aims at an assesment of the influence of chosen drying regime in the Proctor&Schwartz drier on quality of dried potato chips meant for human consumption. The assesment of this influence onto the final quality involved several quality indices theevaluate the resulting product from the viewpoint of substances important in terms of energy and nutrition, contained in raw and dried potatoes.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2002

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    15th International Congress ofáChemical and Process Engineering ? CHISA 2002

  • ISBN

    80-86059-33-2

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    2

  • Strana od-do

    269-270

  • Název nakladatele

    ČSCHI, EFCE Praha

  • Místo vydání

    Praha

  • Místo konání akce

    Praha

  • Datum konání akce

    16. 11. 2001

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku