The properties of winter wheat flour, kinds, granulation, baking trial
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F02%3A23400013" target="_blank" >RIV/62156489:_____/02:23400013 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
The properties of winter wheat flour, kinds, granulation, baking trial
Popis výsledku v původním jazyce
The aim of this work was to be verify the wheat flour kinds technological properties, made industrially in different mills in the Czech Republic The technological quality of wheat flour is described by analytical and physical /rheological/ parameters which depend on processed wheat properties, and by technological mill regime Experimental baking was carried out by the modified method of RMT (Rapid Mix Test).
Název v anglickém jazyce
The properties of winter wheat flour, kinds, granulation, baking trial
Popis výsledku anglicky
The aim of this work was to be verify the wheat flour kinds technological properties, made industrially in different mills in the Czech Republic The technological quality of wheat flour is described by analytical and physical /rheological/ parameters which depend on processed wheat properties, and by technological mill regime Experimental baking was carried out by the modified method of RMT (Rapid Mix Test).
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Pestovanie a využitie obilnín vátreťom tisícročí
ISBN
80-7139-091-7
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
287-287
Název nakladatele
VŠP Nitra
Místo vydání
Nitra
Místo konání akce
—
Datum konání akce
27. 11. 2002
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—