Exploitation of phenotypic variability of production traits in final carcass pig hybrid´s production
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F02%3A23500003" target="_blank" >RIV/62156489:_____/02:23500003 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Exploitation of phenotypic variability of production traits in final carcass pig hybrid´s production
Popis výsledku v původním jazyce
The aim of our test was to find different fattening ability and lean meat percentage in carcass body of pigs among studied combinations of commercial hybridization and in each combination among hogs and gilts.
Název v anglickém jazyce
Exploitation of phenotypic variability of production traits in final carcass pig hybrid´s production
Popis výsledku anglicky
The aim of our test was to find different fattening ability and lean meat percentage in carcass body of pigs among studied combinations of commercial hybridization and in each combination among hogs and gilts.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GI - Šlechtění a plemenářství hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Setrvalý rozvoj rostlinné a živočišné produkce - cesta k rozvoji českého venkova
ISBN
80-213-0926-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
21-22
Název nakladatele
Česká zemědělská univerzita v Praze, Agronomická fakulta
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Praha
Datum konání akce
1. 1. 2002
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—