Předfiltrační příprava vína
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F02%3A55500010" target="_blank" >RIV/62156489:_____/02:55500010 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Předfiltrační příprava vína
Popis výsledku v původním jazyce
Celkový vzhled a čirost vína jsou základními parametry spotřebitele při nákupu vína. Zákalu ve víně si spotřebitel všimne na první pohled. Proto je velmi často nutné použít filtraci jako finálního ošetření vína těsně před lahvováním.
Název v anglickém jazyce
Prefiltration preparation wines
Popis výsledku anglicky
General appearance and clarity wines they are fundamental characteristics consumer at purchase wines. Turbidity in wines yourself consumer notice at first sight. That is why is scores of time necessary use filtration wines like final treatment wines closely before bottling.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Vinařský obzor
ISSN
1212-7884
e-ISSN
—
Svazek periodika
95
Číslo periodika v rámci svazku
37840
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
361-361
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—