Červené nebo bílé?
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F03%3A23400001" target="_blank" >RIV/62156489:_____/03:23400001 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Červené nebo bílé?
Popis výsledku v původním jazyce
Diskuse z nutričních hledisek. Přírodní zbarvení masa. Vývoj spotřeby masa hlavních druhů ve světě a v České republice. Zvyšuje se spotřeba kuřecího a krůtího masa
Název v anglickém jazyce
Red oder white meat?
Popis výsledku anglicky
Red oder white meat? Dispute on the red and white meat from nutritional aspects. Natural coloration of meat. The compsumption trend of the main types of meat in the world and in the Czech Republic
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Výživa a potraviny
ISSN
1211-846X
e-ISSN
—
Svazek periodika
58
Číslo periodika v rámci svazku
2
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
39-40
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—