Nutriční hodnota hlávkového salátu v režimu integrované produkce
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F03%3A55300005" target="_blank" >RIV/62156489:_____/03:55300005 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Nutriční hodnota hlávkového salátu v režimu integrované produkce
Popis výsledku v původním jazyce
Práce uvádí hodnocení obsahových složek salátu pěstovaného v režimu integrované produkce
Název v anglickém jazyce
Nutritional composition of lettuce grown in integrated culture
Popis výsledku anglicky
Work describes nutritional value and composition of lettuce grown in integrated cultivation system Work describes nutritional value and composition of lettuce grown in integrated cultivation system
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GC - Pěstování rostlin, osevní postupy
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QD1153" target="_blank" >QD1153: Optimalizace technologických postupů při integrovaném pěstování listové zeleniny</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Udržatezné polnohospodárstvo a rozvoj vidieka - Suistanable agriculture and rural development
ISBN
80-8069-246-7
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
318-320
Název nakladatele
SPU Nitra
Místo vydání
SPU Nitra, SR
Místo konání akce
Nitra, SR
Datum konání akce
1. 1. 2003
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—