Kvalita ovoce skladovaného v nízkokyslíkaté atmosféře
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F03%3A55500009" target="_blank" >RIV/62156489:_____/03:55500009 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Kvalita ovoce skladovaného v nízkokyslíkaté atmosféře
Popis výsledku v původním jazyce
Švestky, odrůda President a Valjevka, třešně odrůd Van a Vanda a broskve odrůdy Red Haven byly skladovány ve 4 plynných směsích. Vztahy mezi obsahem CO2 a O2 během tohoto období a v období po vyjmutí v plynné směsi byly zkoumány na obsah alkoholu, acetaldehydu a některé textuální hodnoty.
Název v anglickém jazyce
Quality of fruits stored at low oxygen atmosphere
Popis výsledku anglicky
Plum fruits of the cultivars President and Valjevka, sweet cherries of cv. Van and Vanda a peach fruits (cv. Red Haven) were stored at four teatment (CA, ULO, RA, AN). Relations between of O2 and CO2 content during this period and after removal from thegas are ethanol, acetaldehyde and some textural values of fruits were investigated.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník souhrnů sdělení, XXX. Semináře o jakosti potravin a potravinových surovin
ISBN
80-7157-571-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
15-16
Název nakladatele
Ediční středisko MZLU v Brně
Místo vydání
MZLU v Brně
Místo konání akce
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brn
Datum konání akce
20. 2. 2003
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—