Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Kvalita ovoce skladovaného v nízkokyslíkaté atmosféře

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F03%3A55500009" target="_blank" >RIV/62156489:_____/03:55500009 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Kvalita ovoce skladovaného v nízkokyslíkaté atmosféře

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Švestky, odrůda President a Valjevka, třešně odrůd Van a Vanda a broskve odrůdy Red Haven byly skladovány ve 4 plynných směsích. Vztahy mezi obsahem CO2 a O2 během tohoto období a v období po vyjmutí v plynné směsi byly zkoumány na obsah alkoholu, acetaldehydu a některé textuální hodnoty.

  • Název v anglickém jazyce

    Quality of fruits stored at low oxygen atmosphere

  • Popis výsledku anglicky

    Plum fruits of the cultivars President and Valjevka, sweet cherries of cv. Van and Vanda a peach fruits (cv. Red Haven) were stored at four teatment (CA, ULO, RA, AN). Relations between of O2 and CO2 content during this period and after removal from thegas are ethanol, acetaldehyde and some textural values of fruits were investigated.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2003

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Sborník souhrnů sdělení, XXX. Semináře o jakosti potravin a potravinových surovin

  • ISBN

    80-7157-571-2

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    2

  • Strana od-do

    15-16

  • Název nakladatele

    Ediční středisko MZLU v Brně

  • Místo vydání

    MZLU v Brně

  • Místo konání akce

    Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brn

  • Datum konání akce

    20. 2. 2003

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    CST - Celostátní akce

  • Kód UT WoS článku