Množství antioxidantů a antioxidační kapacita vybraných druhů potravin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16170%2F07%3A00001550" target="_blank" >RIV/62157124:16170/07:00001550 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Množství antioxidantů a antioxidační kapacita vybraných druhů potravin
Popis výsledku v původním jazyce
Práce se zabývá stanovením antioxidantů u vybraných druhů potravin. Jsou stanoveny koncentrace významných antioxidantů v zelenině a ovoci.
Název v anglickém jazyce
The amount of antioxidants and antioxidative capacity of selected kinds of foodstuffs
Popis výsledku anglicky
The study is aimed at the determination of antioxidants in selected kinds of food. Concentrations of important antioxidants in vegetables and fruits were determined.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2007
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Výživa a potraviny
ISSN
1211-846X
e-ISSN
—
Svazek periodika
62
Číslo periodika v rámci svazku
N
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
150-151
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—