Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Využití upravených řepkových výlisků ve výkrmu prasat

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16170%2F99%3A83" target="_blank" >RIV/62157124:16170/99:83 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Využití upravených řepkových výlisků ve výkrmu prasat

  • Popis výsledku v původním jazyce

    180 prasat o průměrné hmotnosti 28 kg bylo rozděleno do 6 skupin (K,P-1,P-2A,P-2B,P-3A,P-3B). V pokusných skupinách byl v použitých krmných směsích nahrazen sojový extrahovaný šrot z 33, 66 a 100 procent chemicko termicky upravenými řepkovými výlisky sesníženým obsahem glukosynulátů na méně než 1 mmol/kg. Ve skupinách P-2B, P-3B byl do krmné směsi přidán enzym celuláza.

  • Název v anglickém jazyce

    Use of cured rape cake in the feeding of pigs

  • Popis výsledku anglicky

    One-hundred eighty pigs with an average weight of 28 kg were divided into six group (K,P-1,P-2A,P-2B,P-3A,P-3B). In the experimental groups, the extracted soybean meal present in the diet was replaced by cured rape cake (thermo-chemicaly treated) with alow content of glucosinolates. The percentage extracted soybean meal replaced of rape cake in the feed was as follows: in P-1=33%, P-2=66%, P-3=100%. Cellulase was added to the diets for groups P-2B and P-3B.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GJ - Choroby a škůdci zvířat, veterinární medicina

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    1999

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    III. Kábrtovy dietetické dny

  • ISBN

    80-85114-63-1

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    5

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    Veterinární a farmaceutická univerzita Brno

  • Místo vydání

    VFU Brno

  • Místo konání akce

  • Datum konání akce

  • Typ akce podle státní příslušnosti

  • Kód UT WoS článku