Histologické vyšetření výrobků z drůbežího masa
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F00%3A00000069" target="_blank" >RIV/62157124:16270/00:00000069 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Histologické vyšetření výrobků z drůbežího masa
Popis výsledku v původním jazyce
Histologická analýza může cíleně rozšiřovat a objektivizovat rozhodování o výrobku. Využití histologického vyšetření pro průkaz falšování potravin však souvisí s možností porovnání výsledků s konkrétní výrobní normou.
Název v anglickém jazyce
Histological analysis of poultry products
Popis výsledku anglicky
The histological examination by microscopy showed the poultry meats to be similar to the meat products of the same type. The histological examination for falsification of meat or poultry products have to be compared to the concrete production norms.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
XXI Hygiena alimentorum
ISBN
80-7148-041-X
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
—
Počet stran knihy
—
Název nakladatele
Univerzita veterinárskeho lekárstva
Místo vydání
Košice
Kód UT WoS kapitoly
—