Histologické vyšetření výrobků z drůbežího masa
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F00%3A00000070" target="_blank" >RIV/62157124:16270/00:00000070 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Histologické vyšetření výrobků z drůbežího masa
Popis výsledku v původním jazyce
Histologické vyšetření ukázalo podobné složení výrobků jako u masných výrobků stejného typu (trvanlivé salámy, párky). Výsledky vyšetření lze použít pro určení falšování výrobků z drůbežího masa při srovnání s konkrétní normou na výrobek.
Název v anglickém jazyce
Histological analysis of poultry products
Popis výsledku anglicky
The histological examination by microscopy showed the poultry meats to be similar to the meat products of the same type, e. g. durable salami or sausages. The histological examination for falsification of meat or poultry products have to be compared to the concrete production norms.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Slovenský veterinársky časopis
ISSN
1335-0099
e-ISSN
—
Svazek periodika
25
Číslo periodika v rámci svazku
6
Stát vydavatele periodika
XX - osoby bez státní příslušnosti
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—