Histological demonstration of bone fragments in meat products
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F00%3A00000072" target="_blank" >RIV/62157124:16270/00:00000072 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
němčina
Název v původním jazyce
Histologischer Nachweis von Knochenpartikeln in Fleischprodukten
Popis výsledku v původním jazyce
Die histologische Untersuchung von Lebensmitteln dient zur Identifizierung der Einzelteile des Erzeugnisses. Die, für die histologische Untersuchung des Fischfleisches empfohlene Farbtechnik, zeigt sich als geeignet für die Bewertung der Grösse und der Form der Knochensplitter.
Název v anglickém jazyce
Histological demonstration of bone fragments in meat products
Popis výsledku anglicky
The histological evaluation serve for identification of food components. The colouring method, which is recommended for histological examination of fish meat, is suitable for quick evaluation products with debonned fish and poultry meat, also possibleforevaluation of size and form of bone fragments.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Fleischwirtschaft
ISSN
0015-363X
e-ISSN
—
Svazek periodika
80
Číslo periodika v rámci svazku
7
Stát vydavatele periodika
XX - osoby bez státní příslušnosti
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—