Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Histological demonstration of bone fragments in meat products

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F00%3A00000072" target="_blank" >RIV/62157124:16270/00:00000072 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    němčina

  • Název v původním jazyce

    Histologischer Nachweis von Knochenpartikeln in Fleischprodukten

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Die histologische Untersuchung von Lebensmitteln dient zur Identifizierung der Einzelteile des Erzeugnisses. Die, für die histologische Untersuchung des Fischfleisches empfohlene Farbtechnik, zeigt sich als geeignet für die Bewertung der Grösse und der Form der Knochensplitter.

  • Název v anglickém jazyce

    Histological demonstration of bone fragments in meat products

  • Popis výsledku anglicky

    The histological evaluation serve for identification of food components. The colouring method, which is recommended for histological examination of fish meat, is suitable for quick evaluation products with debonned fish and poultry meat, also possibleforevaluation of size and form of bone fragments.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2000

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Fleischwirtschaft

  • ISSN

    0015-363X

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    80

  • Číslo periodika v rámci svazku

    7

  • Stát vydavatele periodika

    XX - osoby bez státní příslušnosti

  • Počet stran výsledku

    2

  • Strana od-do

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus