Jakost a zdravotní nezávadnost medu v kontextu platné legislativy
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F00%3A00000377" target="_blank" >RIV/62157124:16270/00:00000377 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Jakost a zdravotní nezávadnost medu v kontextu platné legislativy
Popis výsledku v původním jazyce
Byly ověřeny a zavedeny všechny metody stanovení fyzikálně-chemických parametrů medu, požadované vyhláškou 334/97 Sb. Všechny parametry byla stanoveny u vzorků medů z tržní sítě. Současně byla u vzorků provedena senzorická a pylová analýza.V rámci projektu byly ověřeny další kritéria jakosti medu - stanovení prolinu a specifické rotace.
Název v anglickém jazyce
The quality of honey health safety in context with valid legislation
Popis výsledku anglicky
Methods of determination honey physiochemical parametrs, were verified and applied. All prametrs were determined in samples of honey from market net. Simultaneously was proceed in samples a sensorical and pollinic analysis. Within the project were verified other criterias of honey quality - determination of prolin and specific rotacion
Klasifikace
Druh
V<sub>x</sub> - Nezařazeno - Výzkumná zpráva obsahující utajované informace (takový výsledek lze do RIV vložit pouze v případě, že zpráva obsahuje utajované informace a pole R12 = U), nebo souhrnná výzkumná zpráva
CEP obor
CE - Biochemie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Počet stran výsledku
1
Místo vydání
Brno
Název nakladatele resp. objednatele
Závěrečná zpráva grantového projektu 846/2000 FR VŠ
Verze
—