Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Species meat identification by using polymerase chain reaction

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F01%3A00000571" target="_blank" >RIV/62157124:16270/01:00000571 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Species meat identification by using polymerase chain reaction

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The polymerase chain reaction (PCR) was applied to identify six meats (cattle, pig, chicken, sheep, goat and horse) as raw materials for products. By mixing seven primers in appropriate ratios, species-specific DNA fragments could be identified by only one multiplex PCR.

  • Název v anglickém jazyce

    Species meat identification by using polymerase chain reaction

  • Popis výsledku anglicky

    The polymerase chain reaction (PCR) was applied to identify six meats (cattle, pig, chicken, sheep, goat and horse) as raw materials for products. By mixing seven primers in appropriate ratios, species-specific DNA fragments could be identified by only one multiplex PCR.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2001

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Congress proceedings 47th International Congress of Meat Science and Technology

  • ISBN

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    1

  • Strana od-do

    300-301

  • Název nakladatele

    Meat Research Institute

  • Místo vydání

    Krakow

  • Místo konání akce

    Krakow

  • Datum konání akce

    26. 8. 2001

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku