Species meat identification by using polymerase chain reaction
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F01%3A00000571" target="_blank" >RIV/62157124:16270/01:00000571 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Species meat identification by using polymerase chain reaction
Popis výsledku v původním jazyce
The polymerase chain reaction (PCR) was applied to identify six meats (cattle, pig, chicken, sheep, goat and horse) as raw materials for products. By mixing seven primers in appropriate ratios, species-specific DNA fragments could be identified by only one multiplex PCR.
Název v anglickém jazyce
Species meat identification by using polymerase chain reaction
Popis výsledku anglicky
The polymerase chain reaction (PCR) was applied to identify six meats (cattle, pig, chicken, sheep, goat and horse) as raw materials for products. By mixing seven primers in appropriate ratios, species-specific DNA fragments could be identified by only one multiplex PCR.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Congress proceedings 47th International Congress of Meat Science and Technology
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
300-301
Název nakladatele
Meat Research Institute
Místo vydání
Krakow
Místo konání akce
Krakow
Datum konání akce
26. 8. 2001
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—