The influence of application of cured rape cake in feed mixtures on egg production and quality
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F01%3A00000573" target="_blank" >RIV/62157124:16270/01:00000573 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
The influence of application of cured rape cake in feed mixtures on egg production and quality
Popis výsledku v původním jazyce
The aim of this work was to verificate the layers nutrition, without application animal meal in the feed mixture an without some impact of production and quality of eggs. We used 8% of specially treated and pressed pieces of colsa (as a commercially produced preparation PROENERGOL) as a substitude for animal meal.
Název v anglickém jazyce
The influence of application of cured rape cake in feed mixtures on egg production and quality
Popis výsledku anglicky
The aim of this work was to verificate the layers nutrition, without application animal meal in the feed mixture an without some impact of production and quality of eggs. We used 8% of specially treated and pressed pieces of colsa (as a commercially produced preparation PROENERGOL) as a substitude for animal meal.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
KRMIVA 2001
ISBN
?
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
—
Název nakladatele
nezjištěn
Místo vydání
nezjištěno
Místo konání akce
Opatija, Chorvatsko
Datum konání akce
6. 6. 2001
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—