Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Enzymaktivität und essentielle Elemente in Honig

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F01%3A00000635" target="_blank" >RIV/62157124:16270/01:00000635 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/62157124:16170/01:00000635

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Enzymaktivität und essentielle Elemente in Honig

  • Popis výsledku v původním jazyce

    In dieser Studie wurden dreissig Honigproben (Blütenhonige, Rapshonige und Honigtauhonige) verwendet, die direkt von Bienenzüchtern im Jahr 2000 entnommen wurden. Neben der Reihe verschiedener Parameter wurde von allem Aktivität zwei wichtigsten Enzyme,a-Glucosidase und a- und ß-Amylasebestimmt. Gleichzeitig wurden Gehälte der wichtigen essentiellen Spurenelementen und auch toxischen Elementen mit der Methode AAS bestimmt.

  • Název v anglickém jazyce

    Enzymaktivität und essentielle Elemente in Honig

  • Popis výsledku anglicky

    In dieser Studie wurden dreissig Honigproben (Blütenhonige, Rapshonige und Honigtauhonige) verwendet, die direkt von Bienenzüchtern im Jahr 2000 entnommen wurden. Neben der Reihe verschiedener Parameter wurde von allem Aktivität zwei wichtigsten Enzyme,a-Glucosidase und a- und ß-Amylasebestimmt. Gleichzeitig wurden Gehälte der wichtigen essentiellen Spurenelementen und auch toxischen Elementen mit der Methode AAS bestimmt.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    CE - Biochemie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2001

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    42. Tagung des Arbeitsgebietes Lebensmittelhygiene und 4rd Symposium Germany-Japan Veterinary Association

  • ISBN

    3-930511-93-2

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

    573-576

  • Název nakladatele

    nezjištěn

  • Místo vydání

    Geisen

  • Místo konání akce

    Garmisch-Partenkirchen

  • Datum konání akce

    25. 2. 2001

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku