Identifikace druhů masa v masných výrobcích
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F02%3A00000392" target="_blank" >RIV/62157124:16270/02:00000392 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/62157124:16270/02:00000394
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Identifikace druhů masa v masných výrobcích
Popis výsledku v původním jazyce
Byly identifikovány použité druhy svalové bílkoviny v komerčně vyráběných masných výrobcích. Jednalo se o identifikaci tepelně ošetřené a tepelně neošetřené svaloví bílkoviny. Metodou multiplex PCR bylo identifikováno 6 živočišných druhů .
Název v anglickém jazyce
Species identification in meat products
Popis výsledku anglicky
Identification of used proteins of animal origin was made in meat products recieved in retails. The products were cured and heated meat products. There were identified 6 animal species by using multiplex PCR method.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Veterinářství
ISSN
0506-8231
e-ISSN
—
Svazek periodika
52
Číslo periodika v rámci svazku
11
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
421-423
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—