Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Dynamics of postmortal pH value and lactic acid content variation in the muscles of pigs

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F02%3A00000410" target="_blank" >RIV/62157124:16270/02:00000410 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Dynamics of postmortal pH value and lactic acid content variation in the muscles of pigs

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Postmortal changes in the muscles of pigs were evaluated on the base of changes of pH value and lactic acid content in time 30 minute till 48 hours after slaughter. Two muscles were assessed (M. longissimus lumborum et thoracis and M. semimembranosus).

  • Název v anglickém jazyce

    Dynamics of postmortal pH value and lactic acid content variation in the muscles of pigs

  • Popis výsledku anglicky

    Postmortal changes in the muscles of pigs were evaluated on the base of changes of pH value and lactic acid content in time 30 minute till 48 hours after slaughter. Two muscles were assessed (M. longissimus lumborum et thoracis and M. semimembranosus).

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2002

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Meat, Nutrition, Development Congress Proceedings, Volume II

  • ISBN

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    2

  • Strana od-do

    594-595

  • Název nakladatele

    Universita di Parma

  • Místo vydání

    Parma

  • Místo konání akce

    Řím

  • Datum konání akce

    25. 8. 2002

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku