Dynamics of postmortal pH value and lactic acid content variation in the muscles of pigs
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F02%3A00000410" target="_blank" >RIV/62157124:16270/02:00000410 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Dynamics of postmortal pH value and lactic acid content variation in the muscles of pigs
Popis výsledku v původním jazyce
Postmortal changes in the muscles of pigs were evaluated on the base of changes of pH value and lactic acid content in time 30 minute till 48 hours after slaughter. Two muscles were assessed (M. longissimus lumborum et thoracis and M. semimembranosus).
Název v anglickém jazyce
Dynamics of postmortal pH value and lactic acid content variation in the muscles of pigs
Popis výsledku anglicky
Postmortal changes in the muscles of pigs were evaluated on the base of changes of pH value and lactic acid content in time 30 minute till 48 hours after slaughter. Two muscles were assessed (M. longissimus lumborum et thoracis and M. semimembranosus).
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Meat, Nutrition, Development Congress Proceedings, Volume II
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
594-595
Název nakladatele
Universita di Parma
Místo vydání
Parma
Místo konání akce
Řím
Datum konání akce
25. 8. 2002
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—