Postmortální změny pH a obsahu kyseliny mléčné ve svalovině prasat
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F02%3A00000411" target="_blank" >RIV/62157124:16270/02:00000411 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Postmortální změny pH a obsahu kyseliny mléčné ve svalovině prasat
Popis výsledku v původním jazyce
Průběh postmortálních změn ve svalovině prasat byl hodnocen na základě změn hodnot pH a obsahu kyseliny mléčné v době 30 minut až 48 hodin po poražení. Hodnoceny byly dva svaly (M. longissimus lumborum et thoracis a M. semimembranosus).
Název v anglickém jazyce
Dynamics of postmortal pH value and lactic acid content variation in the muscles of pigs
Popis výsledku anglicky
Postmortal changes in the muscles of pigs were evaluated on the base of changes of pH value and lactic acid content in time 30 minute till 48 hours after slaughter. Two muscles were assessed (M. longissimus lumborum et thoracis and M. semimembranosus).
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Doktorandské spisy IV
ISBN
80-7305-434-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
7-10
Název nakladatele
VFU Brno
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
18. 6. 2002
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—