Efekt výkrmu brojlerových kuřat do vyššího věku a hmotnosti
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F02%3A00000509" target="_blank" >RIV/62157124:16270/02:00000509 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Efekt výkrmu brojlerových kuřat do vyššího věku a hmotnosti
Popis výsledku v původním jazyce
Výsledky pokusu na brojlerových kuřatech dokumentují, že prodloužený výkrm přináší řadu pozitivních ale i některé negativní efekty. Tento typ výkrmu bude v budoucnu vyžadován některými jatkami i výrobci masných výrobků z drůbežího masa.
Název v anglickém jazyce
The effects of broiler chicks fattening to the higher age and weight
Popis výsledku anglicky
The objective of the study was to investigate the effect of broiler chicks fattening to the higher age and weight. The fattening was prolonged by 10 days (from 42 to 52 day of age). During this period the body weight of females increased from 2.36 to 2,92 kg and in male chicks from 2.70 to 3.44 kg.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Drůbež 2002 - Technologické systémy v chovu drůbeže
ISBN
80-7157-579-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
165-168
Název nakladatele
neudán
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
BVV Brno
Datum konání akce
9. 4. 2002
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—