Fattening Pigs Breeding environment and system SEUROP
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F03%3A00000339" target="_blank" >RIV/62157124:16270/03:00000339 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
slovinština
Název v původním jazyce
Chovné prostredí výkrmu prasiat a systém SEUROP
Popis výsledku v původním jazyce
Zavádzaním systému SEUROP na našich bitúnkoch a zvýšením dopytu na menej tučné výrobky bravčového priemyslu sa mení i zloženie jatočných polovičiek smerom ku zvyšovaniu podielu čistej svaloviny. Avšak i u mäsových hybridov ošípaných dochádza ku zmenám vraste a ukladaní tukových zásob a čistej svaloviny vo vzťahu k maštaľnej teplote
Název v anglickém jazyce
Fattening Pigs Breeding environment and system SEUROP
Popis výsledku anglicky
With establishing the SEUROP system and with the increased request of consumers after low-fat products of pork industry, there is changing the composition of carcass structure towards increased lean. However, also by high productive hybrids there are changes in lean grow gain and fat deposition in relation with the stable temperature..
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GJ - Choroby a škůdci zvířat, veterinární medicina
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Ochrana zvířat a welfare 2003
ISBN
80-7305-472-8.
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
177-181
Název nakladatele
VFU
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
24. 9. 2003
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—