Oxidace beta-karotenu v mraženém jelením mase v průběhu skladování.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F03%3A00000376" target="_blank" >RIV/62157124:16270/03:00000376 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Oxidace beta-karotenu v mraženém jelením mase v průběhu skladování.
Popis výsledku v původním jazyce
V experimentální práci bylo provedeno stanovení obsahu ?-karotenu,luteinu a fytoenu v mraženém jelením mase v průběhu skladování. Během skladování dochází k mírnému nárustu obsahu luteinu na úkor ?-karotenu.Obsah fytoenu se nemění.
Název v anglickém jazyce
Oxidation of beta-karotene in froozen Red Deer pork in the course storage.
Popis výsledku anglicky
In the experimental works was realised determination of ?-karotene,lutein and phytoene content in the froozen red deer meat of the course storage.Of the course storage attendence a little build-up of kontent lutein to the detriment of ?-karotene.Phytoeneimmutable
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
CE - Biochemie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
XXIII. Lenfeldovy a Höklovy dny, konference o hygieně a techniologii potravin
ISBN
80-7305-473-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
74-77
Název nakladatele
VFU Brno
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
15. 3. 2003
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—